Завод-виробник Доставка по Україні

Бітумна черепиця AQUAIZOL (Харків)

Битумна черепиця aquaizolЗавод покрівельних матеріалів «Акваізол» заснован в 1998р. Підприємство почало виробництво  єврорубероїду в 1999 р., виробництво бітумної  черепиці в 2003 р. Компанія “Сучасна покрівля” є офіційним представником Aquaizol в Миколаєві.

Битумная черепица Aquaizol

Всі полімерно-бітумні мембрани виробництва «Акваізол» розділені на 4 групи: бюджетні покрівельні матеріали, покрівельні, спеціальні покрівельні та гідроізоляційні матеріали. 10-и річна експлуатація  матеріалу в різних кліматичних умовах та при різних навантаженнях підтвердила високу якість виробляємого матеріалу. На майданчику з виробництва бітумної черепиці виробляється продукція різних кольорів та форм.

Aquaizol

Для бітумної черепиці Акваізол виробляються  коньково-карнизна плитка та єндовий килим в колір покрівельного матеріалу. Більш 850 тис. кв. м. бітумної черепиці Акваізол створюють затишок в будинках по всій Україні.

Багатоступенева система контролю якості, використання сировини провідних виробників, ретельне дотримання регламенту технологічного процесу забезпечили матеріалу Акваізол заслужену популярність.

Високу якість Акваізолу відзначено почесним знаком «Вища проба» Асамблеї ділових кол України.

Бітумна черепиця «Акваізол» – ідеальне рішення для вашого будинку!

Бітумна черепиця – це гнучкий 6-ти шаровий покрівельний матеріал у вигляді фігурниых гонт. Основою служить особливо міцний стеклохолст, який армує 3 шари полімерно-бітумної маси, покритої зверху кольоровою базальтової крихтою. Колір черепиці зберігається без змін завдяки керамизации кольоровий базальтового посипання. Базальтове посипання забарвлюється неорганічними барвниками і обпалюється при високих температурах (понад 800 ° C), створюючи керамічну глазур.

М’яка бітумна черепиця – один з найпопулярніших покрівельних матеріалів сучасної Європи і Північної Америки. На відміну від інших покрівельних матеріалів гнучка черепиця практично безвідходна, і годиться як для простих поверхонь, так і для покрівель, що містять складні архітектурні елементи.

Очевидні переваги покрівлі з бітумної черепиці важко переоцінити – це, перш за все, довговічність і невибагливість в обслуговуванні, можливість застосування на ухилах від 12 ° аж до негативних кутів, відсутність шуму під час дощу і стійкість до вітрового навантаження.
Бітумна черепиця «Акваізол» проводиться з 2003 року і займає міцні позиції на українському покрівельному ринку. В колекції 2012 року завод покрівельних матеріалів «Акваізол» зберіг назви добре відомих серій «Мозаїка» і «Акцент», які містять відповідно 13 і 14 унікальних колірних рішень.

Битумная черепица Aquaizol фото

Бітумна черепиця «Акваізол» володіє характеристиками, спеціально підібраними для наших кліматичних умов, що передбачають циклічну зміну температури в широкому діапазоні. Відповідність світовим стандартам якості і доступна ціна роблять бітумну черепицю «Акваізол» популярної серед широкого кола споживачів. Завод покрівельних матеріалів «Акваізол» гарантує стабільність фізико-механічних властивостей черепиці на протязі 25 років.

битумная черепица Акваизол
Черепица Aquaizol

Робота фахівців компанії “Сучасна покрівля”

Битумная черепица Aquaizol цвета

Аксесуари

Точковий аератор

Точечный аэратор Точковий аератор для бітумної черепиці – спеціальний елемент покрівельної системи, який забезпечує вентиляцію підпокрівельного простору. Встановлюють над отвором в OSB-3 плити на відстані 0,5-0,8 м від гребня покрівлі, при цьому на карнизах забезпечується приплив повітря. За рахунок різниці висот створюється перепад тиску, в результаті чого волога, що випаровується з утеплювача, виводиться за рахунок руху повітряних потоків, при цьому утеплювач залишається сухим і зберігає свої властивості. На кожен скат покрівлі необхідно встановити як мінімум один вентиляційний елемент (але не менше 1 на кожні 60 м.кв. покрівлі).
Кольори: чорний, зелений, червоний, коричневий.

Вентиляційний вихід в комплекті з проходкою

Вентиляційний вихідКаналізаційну систему необхідно оснащувати вентиляційними виходами для запобігання появі неприємних запахів і псування всієї системи унаслідок того, що утворюються в системі гази руйнівно діють на каналізаційні труби. Вентвиход з ковпаком – вентиляційний вихід каналізації з трубою діаметром 110 мм. Проходка до вентвиходам під гнучку черепицю – прохідний елемент для м’якої покрівлі. Використовується для монтажу вентиляційного виходу. Кольори: чорний, зелений, червоний, коричневий.

Ковпак на димохід

Колпак

Ковпак на димохід – виготовляється під замовлення  згідно з розмірами замовника із металу з кольоровим покриттям. Також можливе виготовлення під замовлення на паркан.

Кольори: чорний, зелений, червоний, коричневий.

 

Снеігозатримувачі для бітумної черепиці

СнігозатримувачПризначення снегозадержателей – утримати сніг на покрівлі з метою додаткового теплозбереження і запобігти його сповзання великими масивами при таненні з метою безпеки людей і автотранспорту, що знаходиться у дворі, а також запобігання обриву і руйнування водостічної системи.

Ознайомитися з повним спектром бітумної черепиці AQUAIZOL в Миколаєві та Одесі ви можете в офісах компанії “Сучасна покрівля”.

  • м. Миколаїв, вул. Пушкінська, 19. Тел.: 067-776-74-07, 0512-47-54-47
  • м. Одеса, вул. Успенська, 129 (кут Щепний провулок). Тел.: 098-75-75-505, 048-77-55-505

Момливо вас також зацікавлять:

Меню