Завод-виробник Доставка по Україні

Встановлення мансардних вікон в Миколаєві

Рекомендації від компанії “Сучасна покрівля”

Мансардні вікна у розрізіКомпанії FAKRO, ROTO та VELUX розробили професійну систему монтажу мансардних вікон, яка здатна полегшити їх установку незалежно від конструкції даху або типу покрівельного матеріалу. Монтаж мансардних вікон є відповідальним процесом, і якщо Вас цікавить професійна і якісна установка мансардних вікон, Миколаїв вибирайте компанію «Сучасна покрівля».
Встановлення мансардних вікон на крокви

Встановлення мансардних вікон на крокви чи обрешітку

На сьогоднішній день все більшої популярності набирають житлові горищні приміщення (мансарди). Мансардні вікна застосовуються для освітлення мансардного приміщення, а також для поліпшення огляду. Наша компанія пропонує великий вибір мансардних вікон в Миколаєві.

Потрібна глибина монтажу мансардного вікна

Глибина встановки вікна

При підборі мансардних вікон слід враховувати важливі чинники:

  • кліматичні умови вашого регіону;
  • архітектурне рішення покрівлі;
  • призначення приміщення (кухня, ванна кімната, спальня)

Варто також відзначити, що мансардні вікна пропускають на 40% більше світла, ніж вертикальні. Мансардні вікна встановлюються на покрівлю з кутом нахилу не менше 15˚.

Схема встановлення вікна на решетування

Простота установки на обрешітку

Для освітлення мансарди рекомендуємо використовувати розрахунок: на кожних 10 м² площі необхідно 1 м² скління.
Також монтаж на обрешітці даху завжди простіший. Рекомендуємо встановлювати мансардні вікна на висоті приблизно 90-120 см від рівня підлоги. Для вікон, розташованих на великій висоті, рекомендуємо встановлювати модель з самоочисним покриттям і дистанційним керуванням. Покрівельний профнастил в Миколаєві ми пропонуємо за вигідними цінами.

Принцип вибору глибини встановлення мансардного вікна

Вибір глибини установки вікна

При установці кроквяної системи необхідно враховувати розмір і кількість вікон. Мансардні вікна встановлюються або на рівні покрівлі, або трохи вище її. Це залежить від кута нахилу покрівлі, зовнішнього вигляду і типу покрівельного покриття. Що ж стосується безпосередньо процесу установки, то до кожного вікна додається індивідуальна інструкція з монтажу.

 

Современная кровля видео

 

Замовити мансардні вікна різних виробників, присутніх на покрівельному ринку України, підібрати вікна за призначенням та розміром, а також виконати встановлення мансардних вікон в м. Миколаїв, Одеса можно звернувшись до представників компанії «Сучасна покрівля», яка є офіційним дилером фірм FAKRO, ROTO и VELUX. Також ми пропонуємо вам водостоки в Миколаєві.

Наші адреси

м. Миколаїв, вул. Пушкінська, 19, тел. 0512-47-54-47, 067-776-74-07

м. Одеса, вул. Успенська, 129 (кут Щепний провулок), тел. 048-77-55-505, 098-75-75-505

Меню