Завод-виробник Доставка по Україні

Сайдинг в Миколаєві та Одесі

Сайдинг – матеріал облицювання стін будівель, виконує дві функції: утилітарну (захист будівлі від зовнішніх впливів, таких як дощ, вітер, сніг, сонце) і естетичну (декорування фасаду будинку).

Компанія “Сучасна покрівля” пропонує широкий вибір сайдинга в м Миколаєві та Одесі.

Пример сайдинг в Николаеве
Дивіться на приклад роботи з  монтажу сайдингу від спеціалістів компанії “Сучасна покрівля” в селі Иванівка
Миколаївської області

Сайдинг вперше стали використовувати в Північній Америці в 19 столітті. Стругані і фарбовані дерев’яні дошки прибивали до стіни під кутом таким чином, щоб наступний горизонтальний шар трохи нависав над попереднім – при такому розташуванні дошок вода скочувалася з облицювання. Таку обшивку стали називати сайдингом.

У 50-х роках 20 століття в США і Канаді почали виробляти вінілові фасадні панелі, набагато більш довговічні, ніж дерев’яні, які не потребують догляду, прості в монтажі. У той же час з’явилися металеві панелі – металлосайдинг, а також цементні – цементний сайдинг. Для облицювання цоколя застосовують більш міцний – цокольний сайдинг.

Сайдинг, що пропонується нами в м. Одеса, є сучасним оздоблювальним матеріалом для зовнішнього облицювання фасадів будівель. Застосовується для декоративного оздоблення як житлових будинків, так і інших громадських будівель. Істотну роль грає в захисті фасаду від негативних факторів зовнішнього середовища, а також надає будинку вишуканий, привабливий і сучасний вигляд:

Пример фасадного сайдинга в Одессе

Сайдинг, що пропонується в Миколаєві, є облицювальними панелями для фасадів, які кріпляться на попередньо встановлену обрешітку. Це не токсичний матеріал, і навіть після кількох десятків років зберігає свої декоративні властивості. У порівнянні з іншими матеріалами, панелі сайдинга досить невибагливі. Його не потрібно перефарбовувати, як дерево, досить просто періодично мити. Види сайдинга досить різноманітні. Панелі бувають різних кольорів і відтінків. Це варто враховувати перед тим, як замовити фасадні роботи в Одесі. Також можливо підібрати найрізноманітнішу фактуру. На сьогоднішній день сайдинг, мабуть, найбільш економічна технологія для обробки нових і реконструкції старих будівель.

До и після монтажу сайдингу:

Сайдинг фото до монтажа

Сайдинг фото после монтажа

Це пояснюється тим, що, на відміну від інших оздоблювальних матеріалів, для монтажу систем типу сайдинг, не потрібно ретельного вирівнювання стін. Мало того, під ними легко ховаються практично будь-які вади будівництва. Обробку можна проводити практично в будь-який час року. На сьогоднішній день розрізняють такі типи сайдингу: вініловий, металевий (алюмінієвий або сталевий), цементний, дерев’яний. Але найбільш велику популярність в даний час отримав вініловий сайдинг. Вініловий сайдинг виробляється з полівінілхлориду (ПВХ) і стає з кожним днем ​​все популярнішим для наших власників будинків, дач, котеджів. Причини цього дуже прості: відносна дешевизна, безумовна довговічність, швидкий і легкий монтаж, краса та естетичність будинку. Це покриття не боїться впливу вологи, грибка і комах, стійке до несприятливих погодних умов, пожежобезпечне. Вініловий матеріал під впливом відкритого полум’я не горить, а тільки плавиться, на відміну від дерев’яного сайдинга. Металевий і цементний сайдинг теж не горять, але мають більшу питому вагу, дорожчі за вартістю і менш пластичні. Якщо металева панель піддасться випадковому удару, то залишиться вм’ятина, в той час як вініловий сайдинг вирівняється в початкову форму. Вініловий сайдинг являє собою облицювальні панелі, які мають товщину близько 1 міліметра.

Переваги сайдингу

Сайдинг із вінілу має велику кількість переваг. Ось деякі з них:

  • Високі естетичні переваги;
  • Довговічність;
  • Стійкість до займання;
  • Не піддається гниттю;
  • Не боїться впливу вологи, грибка і комах;
  • Не схильний до корозії;
  • Не розшаровується;
  • Швидкий і легкий монтаж, який можна зробити самостійно;
  • Можливість утеплення фасаду;
  • Прекрасні фізико-механічні якості панелей типу сайдинг;
  • Стійкий до несприятливих погодних умов;
  • Надовго зберігає свій справжній колір;
  • Пластичний, легко переносить випадкові удари;
  • Зберігає декоративні та міцнісні властивості на морозостійкість;
  • Вініловий сайдинг робить невидимими можливі подряпини;
  • Досить недорогий матеріал;
  • Надає будинку красивий, оригінальний, сучасний дизайн;
  • Не вимагає особливого догляду.

Перераховані переваги змушують споживачів уважніше придивитися до цього матеріалу як при оздобленні нових, так і при реконструкції старих будинків.

Ознайомитися з вініловим сайдингом різних виробників в Миколаєві та Одесі Ви можете в офісах компанії «Сучасна покрівля»:
м Миколаїв, вул. Пушкінська, 19, тел. 0512-47-54-47, 067-776-74-07
м Одеса, вул. Успенська, 129 (ріг Щепного провулку), тел. 048-77-55-505, 098-75-75-505

Меню