Завод-виробник Доставка по Україні

Бітумна черепиця Акваізол – ідеальне рішення для вашого будинку

Post 3 of 118

Здрастуйте, шановні читачі блогу компанії “Сучасна покрівля”!

Ми продовжуємо серію статей, присвячених оглядам покрівельних матеріалів, які активно використовуються в Україні та за її межами. Минулого разу, у публікації “Сайдинг FineBer – ваш ідеальний фасад”  ми описали основні елементи асортиментного ряду цієї чудової продукції. Сьогодні ж маємо намір дати загальне уявлення про бітумну черепицю Aquaizol (Акваїзол).

Отже, починаємо.

Будинок з бітумною черепицею Aquaizol на даху

Про продукт

М’яка бітумна черепиця є одним із найпопулярніших матеріалів для покриття дахів у сучасній Європі. Завдяки своїм властивостям і складу матеріал виявляється практично безвідходним, так само як і застосовним у “найважче” місцях. Не кожна черепиця може бути використана на дахах зі складними та хитромудрими архітектурними рішеннями.

Починаючи з моменту свого заснування у 1998 році, завод Акваізол утримує одні з провідних позицій на ринку покрівельних матеріалів України. Виробництво черепиці Aquaizol розпочато на заводі у 2003 році. З того часу тисячі квадратних метрів дахів, покритих цим чудовим матеріалом, красуються у різних містах та селах України.

 

Види черепиці Акваізол

Добре відомі популярні серед покупців серії продукту “Мозаїка” та “Акцент”.

Бітумна черепиця Aquaizol кольору серій Мозаїка та Акцент

Аксесуари та спеціальні елементи

Ковпак на димар

Виготовляється з металу на замовлення в різних кольорах.

Ковпак

 

 

Точковий аератор

Точковий аератор
Цей елемент покрівельної системи призначений для забезпечення вентиляції підпокрівельного простору. При правильному монтажі сприяє відведенню непотрібної та шкідливої вологи, що випаровується з утеплювача.

 

Докладніше про Бітумна черепиця Aquaizol.

Вас також можуть зацікавити:

Меню