Завод-виробник Доставка по Україні

Композитна черепиця Metrotile

Заслужений лідер за якістю серед інших покрівельних матеріалів на європейському та українському ринках.

Metrotile logoКомпозитна черепиця, це дахове покриття, яке представляюет собою одну з різновидів металочерепиці, або ж профілірованої листової сталі зі спеціальним покриттям. Покрівля, покликана захищати будівлі від будь-яких атмосферних опадів. METROTILE виділяється з ряду інших знайомих покрівельних матеріалів. Її варто віднести до розряду “елітних”.

Якщо ж вас цікавить металочерепиця в Одесі – звертайтеся до нас! Привабливий зовнішній вигляд – це тільки один з переваг матеріалу, натуральна кам’яна крихта надає покрівлі неповторний і навіть ексклюзивний вид. Композитна черепиця в Україні з’явилася недавно, всього 10 років тому і миттєво зарекомендувала себе кращим покрівельним матеріалом на ринку. Вона втілювала кращі якості матеріалів таких як бітумна черепиця, керамічна черепиця, покрівля металева, полімерпіщана черепиця, ціна якої не велика, а недоліки зведені до мінімуму. Компанія “Сучасна покрівля” є офіційним представником Metrotile в Миколаєві.

Основу черепиці Metrotile становить сталевий лист, який за запатентованою технологією покривається алюмінієм, завдяки чому небезпека корозії зводиться практично до нуля. Загальна товщина листа черепиці – 0,45 мм. Крихітка натурального каменю, якою покрита черепиця, додає матеріалу шумозахисні, ізоляційні і декоративні властивості. Покрівля металева, що не пройшла цю процедуру не може володіти тими ж властивостями.

Склад покрівельного листа: Сталь. При виробництві покрівлі Метротайл, Метророман, МетроШейк, МетроШейк-II і Метроклассік використовується сталь марки ЕС3 (пр-во Люксембург). Сталь має дуже високий ступінь гнучкості і розтяжності, що дозволяє виготовляти під замовлення сталеві листи товщиною 0,3; 0,45 і 0,9 мм без зміни показників якості продукту. В Україну поставляються вироби з товщиною стали 0,45 мм. Решта товщини поставляються під заказ.Слой алюмоцинка (Al-Zn) Покриває сталевий лист з двох сторін. Склад покриття: 55% алюмінію; 43% цинку і 2% кремнію. Цей особливий сплав алюмінію цинку розробила і запатентувала в 1960-і роки компанія Bethlehem Steel.

Комбінація алюмінію та цинку є найкращою, тому що алюміній захищає покриття від корозії завдяки своїм чудовим антикорозійним властивостям, а цинк володіє унікальною властивістю катодного захисту краю обріза і подряпин на шарі.

При такому покритті захист сталевого листа від корозії в порівнянні зі звичайною «оцинкуванням» зростає в 5-6 разів. Покриття алюцинка – 25 мікрон з кожного сторони.Акріловий шар «Метротайл» Шар, що містить 65% акрилату, розроблений фахівцями фірми Метротайл. Формула складу секретна. Включає складу проти органічних утворень. Стійкий до ультрафіолетового ізлученію.Удельний вага близько 250 гр. на лист. Після 4-х годинний термообробки виробу відбувається полімеризація даного шару і схоплювання гранул каменю і сталевого підстави, в результаті гарантується втрата кам’яного грануляту не більше 1% за весь термін служби матеріалу (понад 50 років).

Гранулат з природного каменю завозиться з території Франції. Гранули втоплені в шар, що містить акрилат. Посипання з натурального каменю надає продукту колір і запобігає шум при дощі і граді. Зносостійкий шар. Стійкий до ультрафіолетового ізлученію.Верхнее покриття (Акрилова глазур) складається з чистого акрилату. Покриття має прозорий колір і служить для захисту від ультрафіолетового випромінювання та зовнішніх впливів (від пилу і бруду).
Переваги алюцинку:

1. Привабливий зовнішній вигляд – 55% алюцинк має гладку поверхню сріблястого кольору з блиском.
2. Захист від високих температур – листи, покриті 55% алюцинка можуть бути використані при температурі до 315 ºС без його вицвітання.
3. Здатність відображати тепло – 55% алюцинка здатен відображати велику частину тепла і світла. Для покрівлі це служить захистом від жару, виступає в якості температурного бар’єру. Зазвичай 45% тепла проходить в будівлю через дах і стіни. 55% алюцинка знижує цей показник в два рази.
4. Переваги – алюміній становить 55% за вагою, але 80% від обсягу.

5. Спеціальне поверхневе протруювання – на додаток до звичайного протруєння проводиться спеціальне органічне протруювання, яке покращує характеристики листів, покритих 55% алюцінка.Ета спеціальне протруювання захищає поверхню від стирання і дає продукту можливість безперешкодного вирівнювання. 

6. Сприйнятливість до фарби – сталеві листи, покриті 55% алюцинка мають найкращу поверхню для фарбування, не залежно від форми листа: рельєфна або пряма. Найдовший термін служби – сталеві листи, покриті 55% алюцинка служать в чотири-шість разів довше оцинкованих листів. Дахи, покриті з використанням 55% алюцинка показують чудову якість через 25 років навіть під кислотним дощем в приморському кліматі. Металочерепиця не володіє такими властивостями, оскільки виготовляється з іншої сировини.

 
 
 

Композитна черепица Metrotile

Світове визнання продукція компанії Metrotile отримала за свої експлуатаційні властивості, гарантії на термін служби (більше 50-ти років) і системі контролю якості, яка на даний момент є однією з кращих у виробництві композитної черепиці.
Продукція Metrotile, з’явившись на українському ринку, стала відкриттям для архітекторів і замовників, які дають пріоритет якості, зовнішньому вигляду і можливості створювати власні дизайнерські проекти, завдяки різноманітності форм і кольорів покрівельних матеріалів.

Всього випускається сім видів композитної черепиці компанії Метротайл. Шість з них давно завоювали визнання у забудовників і архітекторів всього світу, а сьома – це недавно розроблена компанією новинка.

Metrotile logo

Metrotile: композитна черепиця, яку відносять до класичних видів черепичної покрівлі, відрізняється багатою фактурою, що досягається за допомогою використання натурального каменю в виробництві, а також різноманітною колірною гаммою.

Технічні характеристики

  • Витрати: 2,14 шт/м2
  • Вага листа: 3 кг
  • Вага м2: 6,5 кг

Варіанти кольорів

Metrotile

MetroclassicMetroclassic: композитна черепиця, яка підкорила свого часу оригінальним видом жителів Нової Зеландії, тепер доступна і у нас. Черепиця виділяється з ряду інших характерними гострими гранями. Такий дизайн послужить прекрасним доповненням до будь-якого архітектурного проекту, підкреслюючи його достоїнства, але не перетягуючи на себе увагу від основних деталей. Підійде для втілення найсміливіших дизайнерських рішень.

Технічні характеристики

  • Витрати: 2,14 шт/м2
  • Вага листа: 3,1 кг
  • Вага м2: 6,7 кг

Черепиця Metroclassic

Варіанти кольорів

Metroclassic

Metroroman logoMetroman: дана композитна черепиця – це консервативний варіант із запропонованих компанією Metrotile. Легко пізнавана форма округлих хвиль черепиці навіває ностальгію за старим романського стилю, дозволяє зануритися в атмосферу старої Європи з її акуратними будиночками і спокійним, розміреним ритмом життя. До того ж, даний матеріал легкий в збірці і забезпечує легкий вага всієї конструкції.

Технічні характеристики

  • Витрати: 2,21 шт/м2
  • Вага листа: 3 кг
  • Вага м2: 6,5 кг

Черепиця Metroroman

Варіанти кольорів

Metroroman

Metroshake logoMetroshake: з першого погляду цей матеріал підкорює чіткістю ліній малюнка, що робить дану композитну черепицю ідеальним інструментом для втілення в життя найсміливіших дизайнерських рішень. Втім, вона також буде органічно виглядати на будівлях класичної архітектури. Яскравий візерунок і характерна фактура підкреслять естетичні достоїнства будь-якої будівлі.

Технічні характеристики

  • Витрати: 2,14 шт/м2
  • Вага листа: 2,7 кг
  • Вага м2: 6,3 кг

Черепиця Metroshake

Варіанти кольорів

Metroshake

Metroshingle logoMetroshingle: структура, склад та якості даної композитної черепиці повністю відповідають покрівлі Metrotile. Але, на відміну від попередньої моделі, ця виконана не в класичному, а в сучасному стилі. Фактура є імітацію натуральних дерев’яних борозенок, а форма стримана і лаконічна. Це робить черепицю Metroshingle прекрасним універсальним рішенням для будь-яких проектів.

Технічні характеристики

  • Витрати: 3,2 шт/м2
  • Вага листа: 2 кг
  • Вага м2: 6,4 кг

Черепица Metroshingle

Варіанти кольорів

Metroshingle

Metroviksen logoMetroviksen: при створенні нового профілю черепиці дизайнери компанії Metrotile черпали натхнення в древніх архітектурних традиціях вікінгів. Будинки і будь-які інші будівлі вони від заснування і до даху створювали виключно з дерева. Так виникла ідея випуску в виробництва черепиці, зовнішнім виглядом імітує натуральну дерев’яну дранку.

Вид новинки також сподобається тим, хто спочатку хотів віддати перевагу м’якої бітумної черепиці, так як Metroviksen в змонтованому вигляді виглядає як цілісне полотно, а його структура хаотична і більш плоска, ніж у класичних моделей. Що стосується колірної гамми, то вона просто необмежена: можливо втілити будь-яке колірне рішення за бажанням клієнта, досить вказати необхідні поєднання кольорів.

Фахівці гадають, що новинка стане хітом сезону.

Технічні характеристики

  • Витрати матерілу на 1 м² 2,15 листа
  • Вага 1 м² 6,45 кг
  • Вага 1 листа 3 кг

Черепица Metroviksen

Metroviksen

Metrowood logoMetrowood: даний профіль є новим для компанії Metrotile і вже набув статусу чи не самого вишуканого. Головною його особливістю є дизайн. Незвичайна форма черепиці імітує борозенки і лінії натурального дерева, що робить її прекрасним доповненням до кантрі-стилю, створюючи відчуття затишку і тепла. Матеріал дуже простий в монтажі, завдяки низькому профілю і однаковим крайках.

Технічні характеристики

  • Витрати: 2,14 шт/м2
  • Вага листа: 2,7 кг
  • Вага м2: 6,3 кг

Черепица Metrowood

Варіанти кольорів

Metrowood

Metrocopper logoMetrocopper: мідна покрівля була і буде елітним покрівельним матеріалом. Повз будинок з мідним дахом ніхто не може пройти і залишитися байдужим до теплих переливів сонця на гранях нової черепиці або до благородного позеленіння часом вигинів старої. В обох випадках такий будинок якісно відрізняє від інших, несе на собі відбиток смаку свого власника – і його статку.

З давніх часів мідь в якості покрівельного матеріалу вважається надзвичайно надійною і благородної, а дахи незліченних історичних будівель – монастирів, церков, палаців – яскравий тому приклад. До того ж, мідь володіє важливою якістю: з плином часу вона не втрачає, а навпаки набуває все більшу і більшу привабливість, що приваблює багатьох сучасних архітекторів і вимогливих власників будинків. Наліт старовини мідь не псує, а тільки додає будинку респектабельність, солідність і, що дивно, особливу теплоту, атмосферу затишку, що фіксував кожен, хто порівнював мідну покрівлю з іншими матеріалами.

Нині мідь знаходиться на нову хвилю популярності: нею обробляють даху елітних котеджів, розважальних закладів, будівель адміністративного призначення. Зрозуміло, багато залежить від якості міді, і по-справжньому високоякісний матеріал надає компанія Metrotile, яка гарантує не тільки красу і довговічність покрівлі, але і те, що при її виробництві було використано добірна сировина в поєднанні з європейськими стандартами і технологіями виробництва. Це дозволяє отримати листи міді високої якості товщиною 0,6 мм. Матеріали для виробництва поставляє компанія MKM (Mansfelder Kupfer and Messing), вже давно завоювала статус провідного виробника напівфабрикатів і продуктів з мідних сплавів і міді. Більш ніж столітня історія компанії вилилася нині в потужне виробництво, що базується на сучасних технологіях і новаторських концепціях. Результат говорить сам за себе: в будинку, покритому міддю компанії Metrotile, щасливо проживе не одне покоління мешканців, не знаючи проблем з покрівлею.

Компанія пропонує широкий вибір форм черепиці, що дозволяє органічно вписати її в той чи інший архітектурний стиль, використовувати як при створенні дахів класичної форми, так і при втіленні в життя сміливих і оригінальних задумів. Покрівельний лист важить 3 кг, що не створює зайвого навантаження на фундамент і опори, так що при монтажі або реконструкції можна обійтися без додаткового зміцнення.
Metrocopper

Ознайомитися з повним спектром композитної черепиці Metrotile ви можете в офісах компанії “Сучасна покрівля”.

  • м. Миколаїв, вул. Пушкінська, 19. Тел.: 067-776-74-07, 0512-47-54-47
  • м. Одеса, вул. Успенська, 129 (кут Щепний провулок). Тел.: 098-75-75-505, 048-77-55-505
Меню