Завод-виробник Доставка по Україні

Сайдинг ТМ FaSiding

Fasiding logo

Сайдинг ТМ FaSiding – це фасадна система з полівінілхлориду, орієнтована своєю формою під дощату обшивку будівлі. FaSiding поєднує в собі високоякісну сировину (смолу ПВХ) і кращі європейські та американські аддитиви. Проводиться методом коекструзії на найсучаснішому обладнанні. Панель FaSiding складається з двох шарів, лицьового і внутрішнього, кожен з яких захищений певними технологіями. Зовнішній шар – має підвищену стійкість кольору, що захищає сайдинг від сонячних променів, а в слідстві і від вигорання, а внутрішній – має високу ударостійкість та морозостійкість, захищаючи фасад від впливу зовнішнього середовища. Компанія “Сучасна покрівля” є офіційним представником сайдингу Fasiding в Миколаєві.

Сайдинг монтажСайдинг технология монтажа

При виробництві, в матеріал, з якого виготовляються панелі ТМ FaSiding, додається оксид титану, високоякісні модифікатори і пігменти.

Сайдинг FasidingЗавдяки цьому системи стійкі до впливу ультрафіолету, зовнішнього і внутрішнього забруднення, хімічного впливу агресивних середовищ (кислот і вуглеводнів), перепаду температур.

По одній стороні панелі розташовані отвори для цвяхів і виступ замкової частини, а так само антіураганний замок. З іншого боку Сайдінговие панель загнута всередину. Монтаж відбувається внахлест: замковий виступ однієї панелі чіпляється за загин другої. Таким чином панелі з’єднуються між собою. Потім за допомогою саморізів або цвяхів панелі кріпляться до основи. Сайдинг має термін служби до п’ятдесяти років.

Основні переваги вінілового сайдингу ТМ FaSiding

  • довговічність – не розшаровується, розтріскується, не утворює волосяні тріщини, лущення;
  • має колірну стійкість – це досягається завдяки високому вмісту модифікаторів удару і ультрафіолетових інгібіторів. При цьому однорідність кольору панелей підвищує стійкість сайдинга до вищелущіванію і вицвітання на сонці;
  • нетоксичний і екологічно безпечний;
  • не горить і хімічно стійкий;
  • простий в експлуатації і монтажі – недорога транспортування і установка;
  • недорогий і економічний, невисока ціна і монтаж роблять його дуже вигідним для обробки фасадів;
  • має широку кольорову гаму панелей, аксесуарів, стилістично спрямованих панелей;
  • витримує температуру від -50 С до +60 С, морозостійкий;
  • має антіураганний замок, що дає високу міцність при експлуатації;
  • має універсальне застосування – для реконструкції або нового будівництва будівель та споруд, може монтуватися на будь-який тип стін.

КОЛЬОРОВА ГАМА FaSiding

Сайдинг fasaiding цвета

Сайдинг fasaiding цвета 2

Комплектуючі FaSiding

Сайдинг FaSiding комплектующие

 

Ознайомитись з повним асортиментом вінілового сайдингу Fasiding в Миколаєві, Одесі ви можете в офісах компанії “Сучасна покрівля”:

м. Миколаїв, вул. Пушкінська, 19, тел 0512-47-54-47, 067-776-74-07

м. Одеса, вул. Успенська, 129 (кут Щепний провулок), тел. 048-77-55-505, 098-75-75-505

 

Також вам може підійти альтернативний матеріал:

металочерепиця Миколаїв

профнастил Миколаїв

бітумна черепиця Миколаїв

Меню