Завод-виробник Доставка по Україні

Вініловий сайдинг – американський досвід

Post 87 of 118

Добрий день, шановні читачі!
Сьогодні ми продовжимо публікувати статті, присвячені покрівельним і фасадних оздоблювальних матеріалів. У минулій статті “Софіти для підшивки даху – різновиди і особливості вибору” йшлося про спеціальні сайдінгових панелях, призначених для підшивки покрівлі.
Дана стаття присвячена досвіду використання сайдинга в Америці.

Обшивка будинку сайдингом
На Вірджинія-Біч більшість будинків покрито вініловим сайдингом. Тому знайти сумісні матеріали для іншої частини будинку абсолютно нескладно. Вініл може використовуватися для обробки вікон, ганку, даху. Кольори можуть бути контрастними або в тон, на ваш розсуд. Вініловий сайдинг будинків виглядає дуже стильно, а, крім того, створює відчуття чистоти, охайності, затишку всієї вулиці або селища.

Захист

Багато будинків на узбережжі побудовані давно і оточені деревами або парканами. В Вірджинія-Біч будинку часто піддаються негативному впливу злив і ураганів, які проходять через територію. А взимку випадає велика кількість мокрого снігу, який швидко тане і приносить свою частку збитку. Оздоблення будинку і веранди повинна мати максимальні захисні властивості від негоди. Ділянки всередині приміщення, що знаходяться під карнизом даху, навколо вікон і на ганку також потребують екранування від несприятливих погодних умов. За допомогою вінілової обробки створюються буферні накриття для окремих частин будинку або таунхауса, що захищають від косого дощу і мокрого снігу.

Технічне обслуговування

Вініловий сайдинг та інші вироби, виконані з того ж матеріалу не повинні бути перефарбовані. Кольори не вигорають і не бліднуть. Покриття бажано мити один раз в рік. Ретельна мийка і видалення бруду необхідно і для зливних труб. Оздоблення збереже свій блиск протягом декількох років, не вимагаючи більш будь-якого спеціального догляду. Як і сайдинг, лиштви та аксесуари з вінілу доступні в різних кольорах і формах, які прикрашають будинок і вдосконалюють його захист від вологи.

Покращення

Роблячи ремонт у будинку, або проводячи реконструкцію окремих його частин, дуже важливо вибрати правильний матеріал для стелі. Це не самий примітний ділянку інтер’єру. Люди, приходячи в гості, дійсно рідко звертають погляд наверх. Але тим не менше стелі повинні гармоніювати з декором для створення невимушеної обстановки в приміщенні. Коли покриття лущиться, розтріскується або опадає, це стає дуже помітним, і не в хорошому сенсі. Використовуючи вінілові панелі для обробки стель, можна уникнути багатьох проблем з обслуговуванням і ремонтом. Крім того, подібне покриття істотно знижує рівень шуму, що проникає в будинок.

Меню